wordpress1

Steven en Diane hebben mij in juli 2014 meegenomen in de wondere wereld van WordPress. In een weekend leerden we de beginselen van dit open source Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen. Meer lezen over de training die ik gevolgd heb kan hier

Eigenlijk vind ik alles wat er bij een website maken komt kijken nog best ingewikkeld en tegelijk heel erg leuk om te doen. Vooral het ontdekken van allerlei mogelijkheden en het bekijken van het resultaat is te gek. Omdat ik het zo leuk vind om nieuwe ideeën/plannen te ontwikkelen hoop ik in de toekomst nog veel sites te gaan bouwen rond allerlei toffe producten. Als je suggesties hebt voor deze site of zelf WordPress beginner bent en hier eens over wilt kletsen dan hoor ik dat graag!

'WordPress' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Natuurlijk mag je deze verhalen en foto's gebruiken. Ik zou het fijn vinden als je de naam van de auteur/fotograaf erbij vermeld.